Το NEW YORK STUDIES φιλοξενεί το Μανούσο Μανουσάκη!

 

Το τελευταίο Master Class του σεμιναρίου «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου», που οργανώθηκε από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, είχε ως ομιλητή το καταξιωμένο σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Μανούσο Μανουσάκη!

Ο ομιλητής που σπούδασε στο London School of Film Technique, αναφέρθηκε στην πολύχρονη, πετυχημένη σταδιοδρομία του και στα έργα «σταθμούς» για τον κινηματογράφο, την τηλεόρασηαλλά και το θέατρο, όπως: Ουζερί Τσιτσάνης, Κόκκινος Δράκος, Η Σκίαχτρα, Ψίθυροι Καρδιάς, Άγγιγμα Ψυχής, Η Αγάπη ήρθε από Μακριά, Κρυφά Μονοπάτια, Τμήμα Ηθών, Ποντικοπαγίδα, Καφενείον η Ελλάς, κ.α..

Οι συμμετέχοντες μέρα από τις ερωτήσεις τους και τον διάλογο που είχαν με τον Κύριο Μανουσάκη, αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και πρακτικές για όλο το φάσμα και τις παραμέτρους που οδηγούν στη συγγραφή ενός σεναρίου και πως αυτό τελικά παιρνει σαρκα και οστα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή επίδοσης των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης που φέρουν τις σημαντικές υπογραφές της ΕΣΕ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College. Στην τελετή παρέστησαν από μέρους της ΕΣΕ, οι Αλέξανδρος Κακαβάς, Βασίλης Κεσίσογλου, Έλενα Πριοβόλου, Γιάννης Ξανθόπουλος, Βασίλης Σπηλιόπουλος και Άννα Χατζησοφιά.

Από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NYC το παρών έδωσαν οι Ηλίας Φούτσης, Ιωάννα Τσαχάκη, Ζωζέττα Εμμανουηλίδου και Σπύρος Καρδακάρης.

Λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων, το Σεμινάριο – Εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου», θα επαναληφθεί τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Μείνετε συντονισμένοι!

Ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα ΕΔΩ.