Cabin Crew Training - Lessons

Βασική Εκπαίδευση Πληρώματος Καμπίνας Ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για την άσκηση καθηκόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια των επιβατών και του αεροσκάφους, βάσει των κανονισμών EU-OPS του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφαλείας της Αεροπορίας (EASA).
Management Πληρώματος Καμπίνας Στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι η σωστή Διαχείριση Πόρων από πληρώματα αεροπορικών μέσων (Crew Resource Management) ώστε να ενθαρρύνει τη σωστή επικοινωνία και συνεργασία των μελών του πληρώματος.
Εκπαίδευση Πυρασφάλειας Διαχείριση περιστατικών πυρκαγιάς, με θεωρητική και πρακτική άσκηση, με προσομοίωση χώρου για την αντιμετώπιση ανάλογων δύσκολων περιστάσεων, σύμφωνα με εγκεκριμένες διεθνείς οδηγίες.
Εκπαίδευση Διάσωσης σε νερό Θεωρητική και πρακτική άσκηση για την διάσωση των επιβατών μέσα σε νερό, σύμφωνα με διεθνείς οδηγίες και με τη χρήση πλευστής σχεδίας.
Εκπαίδευση Υψηλού Κινδύνου Τεχνικές γνώσεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και τη σωστή διαχείριση επικίνδυνων υλικών και φορτίων ώστε το πλήρωμα να βρίσκεται σε ετοιμότητα.
Εκπαίδευση Service Ολοκληρωμένη κατάρτιση για τη συμπεριφορά του πληρώματος καμπίνας που σχετίζεται με την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επιβατών του αεροσκάφους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθεις όχι μόνο τους σωστούς κανόνες service της αεροπορίας, αλλά πώς να αναδεικνύεις το μέγιστο του δυναμικού σου, με χαμόγελο, αμεσότητα, ευγένεια και ευελιξία.
Εκπαίδευση σε Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Η/Υ Τεχνικές γνώσεις πάνω στην βασική χρήση υπολογιστών και χειρισμό των καθιερωμένων εφαρμογών που απαιτούνται τόσο στον τομέα της αεροπορίας όσο και σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Μέσα από την εκπαίδευση θα μάθεις τη χρήση του λειτουργικού συστήματος Windows της Microsoft, την λειτουργία της σουίτας προγραμμάτων MS Office και την χρήση του email και του διαδικτύου.
Συμβουλές Υγείας, Ομορφιάς και MakeUp Επειδή η άρτια εμφάνιση ήταν πάντα συνυφασμένη με τον κλάδο της αεροπορικών εταιρειών, ειδικοί επαγγελματίες make up artists σου παρέχουν ολοκληρωμένη κατάρτιση για να διατηρείς μια άψογη και λαμπερή επαγγελματική εμφάνιση.