Ημερίδα για τη γυναίκα από το IIEK NEW YORK!

 

Ημερίδα για τη γυναίκα από το IIEK NEW YORK!

 

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζουμε και τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το ρόλο και τα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο που πολλές φορές καταπατούνται ή εσκεμμένα παραγκωνίζονται.

Ορμώμενοι από αυτό, οι άνθρωποι του IΙEK NEW YORK, διοργανώνουν μία ημερίδα αφιερωμένη στις γυναίκες και τα δικαιώματα τους, τόσο στον ακαδημαϊκό, όσο και στον εργασιακό τομέα.

Το πρωί της Τρίτης οι σπουδαστές του IΙEK NEW YORK, αλλά και όσοι σπουδαστές και προσωπικό του Ομίλου New York College επιθυμούν, θα μεταβούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για εθελοντική αιμοδοσία προς την τράπεζα αίματος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Καταφύγιο Γυναίκας», όπου υπάρχει ανάγκη για αίμα για να δοθεί σε κακοποιημένες γυναίκες.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας, θα λάβει χώρο στο κτίριο του ΙΙΕΚ NEW YORK, Σκούφου 3, Σύνταγμα, όπου θα μας μιλήσει η ψυχολόγος Βασιλική Λιάφου, μέλος της Μη Κυβερνητικής ΟργάνωσηςWIN Hellas, που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Η ομιλία θα έχει σαν θέμα την «Σεξουαλική παρενόχληση στο εργασιακό και σχολικό περιβάλλον», η οποία θα ξεκινήσει στις 14:30.

Μπορείτε να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή με ένα τηλεφώνημα στο 211-1039-800.

Ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα ΕΔΩ!