ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι. Ε. Π.Υ.Α. – SECURITY

Το ΚΕΚ NEW YORK STUDIES του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείο Παιδείας & το ΚΕΜΕΑ/ΥΠ.ΠΡ.ΠΟΛ.ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ.

Επί τρία (3) έτη εκπαιδεύει και «ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ» εκατοντάδες ενηλίκους σπουδαστές (γυναίκες και άνδρες), για την επαγγελματική δραστηριότητα προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας – SECURITY.

Το θεσμοθετημένο πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης των 105 ωρών, υλοποιείται ταχύρυθμα εντός χρονικής διάρκειας 21 εργασίμων ημερών, πέντε (5) ή έξι (6) ώρες την ημέρα  πρωί - απόγευμα και με τηλεκατάρτιση, e- Learning από το σπίτι σε όλη την Ελλάδα.

Οι δεκαπέντε (15) περίπου καθηγητές- εκπαιδευτές  είναι βετεράνοι του χώρου και τα αποτελέσματα επιτυχίας, τους καταξίωσαν διαχρονικά. Το ΚΕΚ Νew York Studies  σήμερα, είναι ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οργανισμός προσωπικού Ι.Ε.Π.Υ.Α.  Eπιβεβαίωση του τίτλου είναι τα αποτελέσματα επιτυχίας «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» άνω του 99% και ο ποιοτικός επαγγελματισμός των αποφοίτων μας.

Οι εκατοντάδες απόφοιτοι ενήλικες σπουδαστές μας, ως εργαζόμενοι σήμερα είναι εγγυητές ευθύνης στην πρόληψη εγκληματικότητας και υπευθυνότητας επαγγελματία των καθηκόντων που του ανατίθενται. Επιπλέον, για το ΚΕΚ NEW YORK STUDIES A.E. αποτελούν τους πρέσβεις της έξωθεν καλής μαρτυρίας, του ουσιαστικού έργου που επιτελεί και στον τομέα SECURITY.

Τα τελευταία χρόνια εμπιστεύονται το πρόγραμμα ιδιώτες, επιχειρήσεις Ι.Ε.Π.Υ.Α, εταιρίες κάθε μορφής, οργανισμοί Δ.Ε.Κ.Ο, Υγειονομικές Μονάδες, Βιομηχανίες και κάθε εργασιακός χώρος που εφαρμόζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα με επιδότηση του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.

Ένα ακόμα μέγεθος για τους υποψήφιους σπουδαστές, είναι ότι στο ΚΕΚ New York Studies οι υπεύθυνοι επιστημονικής και πρακτικής εκπαίδευσης -από την εγγραφή, κατάρτιση, γραπτή και προφορική εξέταση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, έκδοση άδειας εργασίας και ανεύρεση κατάλληλης επαγγελματικής δραστηριότητας, είναι σύμβουλοι/ φροντιστές των αποφοίτων μας.

Οι τιμές διδάκτρων έχουν εναρμονιστεί στην μνημονιακή οικονομική κρίση και ανήκουν στην κατηγορία των «ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ».

Άνδρες και γυναίκες που εργάζεσθε ως προσωπικό Ι.Ε.Π.Υ.Α ή επιλέγετε να εργασθείτε για πρώτη φορά, εμπιστευθείτε μας, προκειμένου να δώσετε ευτυχή διέξοδο στην επαγγελματικής σας αναζήτηση.

 

Σύμβουλος Επιστημονικής και Πρακτικής Εκπαίδευσης με ευθύνη εργασιακής αποκατάστασης

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΓΚΟΛΦΗΣ/ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α. ΕΛ.ΑΣ

 

NEW YORK STUDIES

Θεσσαλονίκης 286, Καλλιθέα,

Τ.Κ. 177 78, Τηλ.: 210 4838071,

Φαξ: 210 4820067

www.newyorkstudies.gr

e-mail: i.dalkafouki@newyorkstudies.gr

Tags: